Berpantang sendiri

Sapa sini first time mommy yg akan berpantang sendiri di rumah? Nak kena prepare apa lagi ya? Sy akan berpantang sendiri sebab mak taknak jaga dgn bermacam alasan. Kecik hati juga la tapi sy fikir sy taknak susahkan org. Ada tips tak utk kekuatan mental dan fizikal serta persediaan yg perlu dilakukan? Terima kasih mommies semua.

6 Balas

pregnant 2nd ni sy pantang sendiri.seminggu lepas bersalin sy mintak suami jaga kan sy dlm pantang.then slps seminggu berpantang sendiri.x tau nak ckp mcmne berpantang sendiri.sbb x de pengalaman.cuma harap sy bole kawal emosi dan mental.harap tak terlepas geram la dkt anak sulung.cuma mampu berdoa semoga Allah permudahkan urusan berpantang nanti. Aamiin