hai mommy2 semua

Sapa sini due date bulan ogos Sya due date 15/8 ☺☺ Berdebar persiapan xsedia lgi

106 Balas

Kalau ikut due date kk kerajaaan 8 ogos... Due date klinik swasta 6 ogos... X kisah la yg mana² pun.janji semoga semua dipermudahkan 🤲 kalau boleh kali ni nk baby girl sbb dh 3 boy 😜😜

Sama lar sis... Sya 16/8 due 😂 x prepare apa2 lgi bab still awal lgi... Law anak 1st dlu excited ja nak mbeli2... 4 scond baby ni, da ada pngalaman pelan2 sja prepared 👻

Sy 19/8 , semua dah siap 🤗 tinggal angkut bawak g hosp je . Tak tahu dalam perut ni girl ke boy , husben kata dia nak surprise. Tapi rasanya boy 😂

Saya 31/8..uishhh xlme lgi bln8..brg2 mommy mggu niy bru bli.brg2 bby lak da bli awl..sproh gne ank yg frst dlu..nsib msih nmpk elok2 lgi..😅🤗

Saya 7/08.. Wahhh awalnya smua org beli barang..saya satu apa pn x beli lagi. Lepas raya nanti baru nk start shopping. Hehehe

Rasanya ni soalan tahun lepas.. tngk comment sblm ni 2019 n 7 month ago.. tahniah jika dah bersalin n klu saya tk silap..huhu

Sya 24/8/2020 mula dh beli sikit" kperluan untuk baby first..Semoga Allah permudahkan urusan kita semua..insyaAllah Aamiin..

wah 😍 mesti xsabr ya akk. moga dipermudahkan urusan akk nanti, doakan sy juga ya moga cpt dikurniakan bby. 🥰

Sy 30/8. Persiapan tak buat lg. Tak berkesempatan nak keluar membeli. Maybe next week bru pegi

Samela sy..28/8..tp xbeli pape lg..rasa cm awal sgt plak ke ok je beli skrg? Maklumla 1st baby