hai mommy2 semua

Sapa sini due date bulan ogos Sya due date 15/8 ☺☺ Berdebar persiapan xsedia lgi

106 Balas

Sama lah Kita 15/8🙋 barang baby baru je settle mommy punya mungkin dlm minggu ni

8/8..ank ke4 in sha allah.. Hrp2 dptla baby girl.. 3 org da boy.. Dah ada yg scan jantina baby x?

5y ago

Aamin. Saya pun doa nak girl. Dah 2 boy. 1 girl. Nak buat teman kakak dia. Moga ada rezeki nak girl 💕

Kalau ikut scan..dapat anak merdeka... 31.8 .. Dah boleh pikir nama hero malaya..huhu..

Saya 🙋🏻‍♀️ 11/8. Barang baby dah settle, brg mummy yg belom lg 😬

5y ago

Yeay, high five 🙋🏻‍♀️

Saya due 23/8.. Tak beli ape pun lg.. 16/7 balik smnjg, baru cari brg baby..

5y ago

Samala kita..edd 23hb gak 😀

Saya 10/8/2020 bby patama n pesiapan semua blm bli sbb cm awal sagat..

Sama lh due kte...sy pun x sbr nk buat psiapan...wlaupun ank ke 4...

Ikut scan bby merdeka...xtaw la...doktor pun bg due date sama jgk..

Sya 3/8/19..brg semua da settle..utk gi hosp pun da masuk kete...

14 ogos....beza sehari ye kita...blum beli apa2 lagi....awal lagi