upt rm2

Sapa pernah try upt rm2 ni???..ok tak?? Sblm ni ada try...ada 3pcs...mula² 1line jea...lg seminggu mcm 2line...y ke 3 tu dah nmpk samar²...klow tak hari ni period

3 Balas

sy rasa lebih elok kalau sis test pakai upt yg lebih reliable.. bukan nk rendahkan upt rm2 tu tapi kdg2 hati lebih yakin klu guna jenis yg kite beli dr farmasi. yg murah jenis strip pun ada dlm Lazada/Shopee, lebih kurang rm1 jer klu beli byk. sekadar pendapat ya.. 😆

4y ago

Xpe²...sudah check upt beli kt farmasi dah

ok. skang baby dh 19hari. alhamdulillah. tp kene tau tarikh period jgak.

Ni y terbaru pagi td punye