adakah sy hamil??

assalam... kalau mcm ni positif hamil ke?? sy dh lewat 3 hari period..beli upt yg paling murah rm2 blh pecaya ke? upt murah mmg trpat ke?

adakah sy hamil??
25 Balas

Positif sis. Takpe..skrg awl lg. Try seminggu lg pasti makin terang. Mmg sis patut tanya kan..sbb belakang plastik nitakde tunjuk pregnant or tak.🥰 ni positif dh sis. Ada je double line even tak sma terang. In sha allah pregnant. Tahniah😘

Positif ni sis, Saya pun mula2 macam ni lagi pudar dari sis. Sy tgu sebulan kalau betul sy hamil. Lepas jer sebulan cek lagi guna upt sama juga pudar last2 p kkia cek sy hamil dah 8minggu.

alhamdulillah...ank sy dh 1 year 2 month dh skrg...hehe...tgk blk soalan sy ni jd nk gelak lak..sbb mcm xcaya je dh bsr budak nyer..hehhe

sy guna upt ni jugak.. alhamdulillah mmg betul pregnant..kalau sis nk lebih kepastian beli clear blue digital.. insyaAllah positif tu sis

+ve, sy pon dlu test beli upt kedai sensei rm7 je🤣🤣 double line terang . xde sangkal2 lg..

Tahniah sis . Saya pn beli yg murah je rm2.90.. naik double line.. Alhamdulilah

Da naik 2 line tu.. masih tak percaya.. sy ni.. line pon takde....

4y ago

Tgok dpo 11 nnti sis. Sy dlu dpo 9 samar sgt. Dpo 11 bru jelas sikit line. Takpe sis banyakkan rest. Buat senam.sikit² . In shaa allah ada rezeki.🥰

.. simpan upt buat kenangan.. hehe.. tahniah sis!. 💕

Alhamdulillah. . positive tu. . tahniah

Iye... mcm sy mle2 la.. mcm tue gak...