Jus

sapa pernah minum jus ma mariam???

7 Balas

Saya minum dr awal usia kandungan smpi bsalin...8 botol mcm tu... Alhamdulillah HB cantik wpun kandungan 9bln...kencing manis xda...semua dlm tu makanan sunnah...😊

5y ago

Dr 3 org anak, anak yg ni lahir 3kg...just nice la utk saya...sbb 2 anak yg atas 4.++kg...sy x ambil suplemen lain slain jus ni...tak berani takut anak besar lg 😄

Sy belikan utk isteri sy. Alhamdulillah, dia kata sedap. Kena dgn tekak dia masa awal2 mengandung mual2 tu.

Sy mnum sis.. Seawal 6 mggu.. Alhamdulillah Hb cantik x de masalah pape.. Mmg nk teruskn smpai brsalin.. In Shaa Allag

5y ago

wahh alhamdulillahh.. semoga dimudahkan. saya kena cuba ni. eheheh thanks share 😊

sy minum. sempat consume 2 botol, lepastu bersalin. Alhamdulillah, Allah permudahkan semua. byk khasiatnye

5y ago

okay 😊 thanks sudi kongsi

sya beli tapi tak jadi minum..nurse marah..

5y ago

nurse sya ni risau dan sangat ikut peraturan kk..dia takut ada effect.sbab bukan dri doktor yg bagi dia kata..so i just follow je lah.

Ingtkan nak hadiahkan isteri.. hihi

Xprnah..