Jus Ma Mariam

Assalamualaikum mumy semua siapa pernah ambil jus ne masa mengandung ok tak jus ne??

Jus Ma Mariam
7 Balas

Alhamdulillah okey sangat2 jus mamariam ni saya ambil sebelum mengandung lagi sampai la saya mengandung. Yang best nya jus ni banyak membantu saya. Tidak rasa mual” nak mutah, selalu berasa bertenaga, selalu kenyang, tidak rasa penat lansung kalau minum jus mamariam ni❤️🥰

Saya baru je order jus ni. Harap serasi dgn badan. Sekarang baru 6w tapi alah saya teruk. Rasa tak bermaya badan. Paksakan juga buat kerja. Harap nanti jus ni bole membantu bg tenaga sikit la

bgos jus ni . ambek la . hb sntiase cntik sepnjg ambek jus ni .

Best jus ni sis..hb maintain je.. n sedap..👌🏽

Ok... Alhamdulillah... Hb saya x pernah drop

Alhmdllh hb cun

sy prnah ambik. . hb cantik

4y ago

ya sis sama3😊