Hmm

Sapa pernah jadi mcm saya , pantang dh nak habis terus mai period ? Saya pantang belum habis baru 35hari saya tngok keluar darah . Bila mcj nerse darah nifas or apa dia cakap mybe darah period . Saya pun cnfius darah nifas or period .. ibu2 pernah jadi cmni tak?

1 Balas

selagi x cukup 60 hari dikira darah nifas.sy dulu pun hujung2 nk hbs pntang keluar darah byk sgt mcm period. sebab baru lps bertungku . lps 60 hari dan smpai skrg dkt 6 bulan baby x dtg period lg.