EDD 5/3/2023, siapa geng dgn sy? semoga baby kita baik2 saja ya 🥰

17 Balas

ikut LMP 6/3/2023. ikut tarikh scan masa 6 minggu & 8 minggu , 4/3/2023.. anak ke 4 😍 smoga kta dan kandungan baik2 sahaja ,sihat smpai bersalin 😘

2y ago

ramai nya geng, ya sis semoga kita dan kandungan baik2 shj sehingga bersalin nnti 🤲🏻

samelaa tarikh kite bln 3 jgk.. tp anak first.. skrg baru 9weeks.. semoga bby dan ibu sehat dan dipermudahkan segala urusan kite aamiin

2y ago

InshaAllah Aamiin Aamiin, jaga diri sis 🥰

sama bulan 3 jugak hehe..kalau ikut apps due date 19/3... belum scan lagi, tunggu cukup 8 week baru nak pegi klinik.. babyfirst

2y ago

tahniah sis, semoga baby n sis sihat2 selalu 🥰

Saya 7/3/2023.. lebih kurang la kan.. semoga baby n mommy semua baik baik yaa 🥰🥰

2y ago

heee ramai jgk ya due on mar 2023 🥰🥰

sama tarikh, anak first ni, semoga kandungan dan baby sihat sampai lh bersalin nanti. Aminn

sama la kita. insyaallah. semoga dipermudahkan urusan sampai bersalin. amiinn

saya 8/3/2023. beza brpa hri ja.. semoga baby and ibu sihat walafiat 🥰

2y ago

yeayyy ramai geng, InshaAllah semoga kita semua sihat ya 🥰

Saya 6/3 , First bby 😍 semoga baby kita baik2 saja. Aamiin

saya 4/3. harap bby mbesar dgn sihat, kuat n aktif

2y ago

InshaAllah sis, semoga baby n ibu sentiasa sihat sepanjang kehamilan ni 🥰

Sy 8/3/23 heheh,,harap2 bersalin sblum EDD TU,

2y ago

heee semoga dipermudahkan urusan sis dan semua ibu2 yg pregnant 🥰🥰