38 weeks & belum bersalin

Sapa due 11/6/20 sama dgn saya tp dah bersalin?? Sis2 semua tolong doakan saya dan anak saya selamat,dipermudahkan dan cepat2 bersalin sblm due yer... Ni kandungan ke5 saya. Anak yang ke2 Yang sblm2 ni gugur... Saya juga doakan semua ibu2 yang sedang tunggu hari di permudahkan jugak.. Amin3.

2 Balas

Sya 38w 5d due 10/06/20 sakit2 dah tp blum ada tnda2 bersalin lg,.muda2an baby kluar la sblum due..semoga urusan kita dipermudahkan yea sis..

4y ago

Inshaallah amin

Sya due 18/6/20