Induced 😭😭

Esok Dr suruh admit wad.. Nak induce ubat kat bawah.. 😭😭😭Ada Sapa2 da pengalaman kena induce tak tolong share apa2 tips.. Takut #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Tak perlu takut, induce ni normal saja, ada sbb knp dktr advice utk induce. Nk jd ibu kena kuat tau..demi keselamatan bby dlm kndungan, demi keselamatan awk juga. Yg penting ikut arahan dktr & misi.

8mo ago

Saya pun dr decide nak induce dahla anak first dan awal lagi 37w (baby besar). Terima kasih kata2 positif ni buat sy lg bersemangat! moga dipermudahkan urusan sis 🤲🏻

tips nya bertenang.. berdoa je minta selamat ibu & anak.. induce ke sakit secara normal ke tetap akan rasa sakit waktu beranak.. awak kena kuat..

8mo ago

Saya pun dr decide nak induce dahla anak first dan awal lagi 37w (baby besar). Terima kasih kata2 positif ni buat sy lg bersemangat! moga dipermudahkan urusan sis 🤲🏻.