bakar terung dikatakan anak yg bakal lahir hitam

Sapa ada pgalaman bakar terung n makan terung bakar dikatakan anak yg bakal lahir akan jadi hitam.. Sdehnye bila kakak sendri bkata bgtu. Tlg doakan anak saya shat dan djauhkan dr perkara sbgtu ye.

22 Balas

aduii tak tahu la nak ckap apa dengan mentality orng melayu sekarang. sabar ye sis and tc

Aamiinn.. Moga dijauhkan. Fkir positif sis.. Doa yg baik2 sis. Mitos je tu kot😊

Makanan yg kita mkn time pregnant tiada kena mengena dgn wrna kulit ank

😂😂😂.. smlm tpt gelap.. ni mlm bakar terung😂😂😂..

xkan la kot.. klu mcm tu xbleh la nk msk lgsg klu pregnant, kan?

mitos je kulit anak akan mewarisi kulit ibu bapanya.....

Sedapnya terung bakar + kuah pecel. Esok nk buat la.

😂😂🤣 mitos je sis jgn percaya sngat

Sis, tak betul tu. Jangan risau 🤗

Ikut genetik tu sis