Pil perancang cerazette

Sapa ada pengalaman makan pil perancang cerazette.. Bila haid datang tetap kena makan jugak ke? Tiada pengalaman lagi?

4 Balas

Normal ke eh tak period bila makan Cerazette? Dan sejauh mana keberkesanan dia bila kita bersama? Sebab rasa cuak pulak bila xperiod ni.. Huhu.. Baby baru 8bulan dan kena jarak sebab bsalin czer hritu

Kena makan jugak even masa period..plus, sy mkn masa hari ptama period.. Awal2 period dua kali sbulan.. Tp ni ttbe xdtg lg..

1y ago

Sy makan noriday ingat nak tambah susu tp period saja .. bila makan cerazette terus tak dtg period 🤦🏻‍♀️

Ambik pil yg mna sis?klau noriday haah kena mkn jgk

5y ago

cerazette sis,menambahkan susu badan jugak..baru pertama kali nak makan😅

xde pengalaman