pil

Klau makan pil perancang normal ke xdtg haid..da check upt negatif sbb mmg xnk ank lg..sape ada pengalaman

4 Balas

normal saya pernah mengalami nya. Untuk beberapa cycle shj. Lepastu period on time... cuma kalau 3 bulan xperiod.. better jumpa doc... takut infection dr kesan makan pil...🙏🏻

Kena tanya doktor. Pernah dgr cerita mcm sis lps mkn pil perancang haid lmbt. Elakkan semua perkara yg boleh buat mengandung kalau tak nak anak.

3y ago

Ohhh cmtu..Terima kasih sis

Nk jawapan

Ok