Pil perancang Desolon

Siapa ada pengalaman makan pil perancang desolon ? #seriusnanya #bantusharing #desolon

1 Balas

sy makan pil desolon 2 bulan lepas bersalin sampailah anak sy 2thn 3 bulan. lepas tu sy merancang sendiri. anak umur 5 thn lebih baru sy pregnant lg

8mo ago

ya,betul. kadang hari ke 4 atau ke 5 period sy start makan pil lg. makan pil oralcon pun sama. period teratur dan sy berjaya jarakkan kehamilan dgn guna kaedah pil..cuma lepas bersalin anak ke 3 sy makan pil beberapa bulan shj lepas tu sy tukar suntikan depo. skrg period tak menentu. injection kali pertama sy period lepas sebulan setengah. yg kali ke 2 ni belum tau lg.