Pil perancang cerazette

Hai, ada sapa2 yg ambil pil perancang cerazette? Nak tanya sbb saya first time makan, hari ketiga saya makan terus datang period.. harini dah hari ke-6 period tapi knp still banyk lagi ya darah? Darah pun mcm nonstop je keluar. Sebelum ni period saya hari ke-6 dah sikit2 atau warna coklat2 tanda dah nak habis period.. mcm mana ya patut ke saya stop atau tukar pil lain? Takut period jadi lama.. thanks semua

2 Balas

normal period sehingga 14/15 hari. kalau lebih dari tu sis dah boleh rujuk pade yg pakar☺️

Hi. Sis amk pil prncang dkt krjaan ke ?? Mkn lepas brp bulan bsalin ??

5mo ago

Makan tiap hari ke?