pengalaman jaga isteri

Sapa ada pengalaman jaga isteri lps bersalin..minta share info

6 Balas

Jaga makan isteri, pastikan isteri jgn lapar. Jgn bg isteri buat keja2 rumah. Sentiasa mendengar apa isteri nak luahkan. Paling penting.. Pastikan isteri happy.. Waktu berpantang emosi ppuan sgt2 rapuh.

5y ago

Tlg mak mentua sediakan air mandian isteri.. Tlg sidai baju baby.. Tlg sediakan bahan memasak

Suami saya dulu ikut panduan ini ketika saya berpantang. Memang berguna. Nah info lengkapnya: https://my.theasianparent.com/10-tugas-suami-ketika-isteri-dalam-pantang

Sy suami jaga. Bolei bca kt wall post sy. Sy ad share moment berpntang sndri dgn suami. 😊🌱

4y ago

sis sy tumpang save yaaa pengalaman sis berpantang sendiri💓 .tq sis

Jaga emosi isteri. Tlg jaga baby. Make sure jgn bagi isteri stress. Hormon x stabil lagi tu.

5y ago

Kalo mak mertua (mak isteri) nk tlg bt apa ya

hahaha rsa cm buntuhhh.. xtau mcm mna bnyak kkurangan

Post partum?