Adakah anda sanggup berbelanja pada makanan yang viral?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2982 respon

22 Balas

bergantung kepada tahap craving ssuatu makan viral tersebut.... tp kalo nk lbh mudah, try buat sndr @ request ja dgn psgn masing2 utk buatkn... 😅😁🤪

Kadang yang viral tu xberapa sedap pun.heheh.tekak lain².nak mencuba bukan main..lastly ,,biasa² je rasanya😇

Kurang berminat.. Tp jika teringin sy akan cuba buat sendiri.. Anak2 ramai.. Beli 2/3 mane cukup hihi

tgk jenis mknn tu.. #01Jan2021 #IbuRA #19Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsJan #TAPxTanamera

depend pd jnis mknn...xsmua yg viral kita nk try mkn..😂😂✌ #TAPSupermoms

Sangat jarang. Unless kalau memang ada plan dengan kawan atau suami

ada beli tapi kalau nk beli, 1 je kongsi.

yang viral belum tentu rasa nya enak

kadang kadang jer tak semua makanan

Tengok pada makanannya juga.