Pengalaman Bersalin Czer & Anak 1st Waktu PKP

Sangat lah mencabar mental, fizikal, emosi. Sepanjang 5 hari di wad bersalin, sebab baby jaundice.. Semuanya sendiri & tiada suami atau pelawat utk membantu. Mengharapkan bantuan nurse shj. Lepas discharge, next day baby demam & kena admitted di wad pediatric pulak. Kadang2 menangis sbb terlampau penat & pantang pun entah kemana.. Keseluruhan, 8 hari di hospital & bila discharge rasa bersyukur sgt sbb akhirnya dpt balik dan berehat.

2 Balas

Sy faham .itu nameye pergorbanan seorang ibu .sy pun bersalin czer semua kene buat sendiri .suami dtg melawat sekerjab je .rase penat sgt Nasib baby Tak meragam sgt ..