Baby IUGR 35 weeks 2.2kg

Salam mommies.. siapa ada pengalaman baby IUGR? Berapa lama kena tahan wad sebelum & selepas bersalin? Berapa berat baby masa lahir ? Normal, induced or czer? berapa minggu & bila boleh discharge? 🥺 #ingintahu #firstmom

Baby IUGR 35 weeks 2.2kg
2 Balas

boleh besar lagi too sis ...makan banyak sikit ,minum susu too penting ...biasa sebelum bersalin kawan saya kena tahan seminggu ,selepas bersalin kalau xde pape boleh balik if baby berak kencing ,dan ibu bersalin normal tiada komplikasi apa apa ...

8mo ago

terima kasih mommy.. saya tgh positivekan diri, mengharapkan yg baik2 saja 🤲🏻

Tinggi n berat sis berapa?

8mo ago

InshaAllah.. terima kasih utk tips 🥺💖