Anda buat sambutan ulang tahun perkahwinan tak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4258 respon

20 Balas

Ekonomi dah stabil, teringin nak photoshoot wedding semula.. dgn dua anak.. sbb masa majlis dlu terkilan photographer menghilang lari.. gambar cuma ada dr hp kwn ngn dlsr adik je.. tp gegar2 sbb budak kecik yg ambik gambar..

Setiap tahun buat bila dah ada baby lagi excited sambut anniversary.. Tahun ni celebrate maybe nak camping dkt laman rumah je sbb tak berani nak holiday keluar 😂

Sy belum ckup setahun lagy.. InsyaAllah ulang tahun prkahwinan Kami dgn ank yg bakal lahir nnty 🙈

mmmm..xde pun. surprised ape pn tarak. bday pn xde. ni kn anniversary 😹😹

Selalu bercuti dan makan istimewa 😊 dan buat surprise.

jarang" ada bajet lebih sambut xada buat cam mna?

Depends..kekadang smbut..kekadang tak

anniversary 5thun kena time pkp 😂

buat special dinner je kt rumah

Kdg kdg buat, kdg tak. Haha