Bukak buku pink

Salm nk tnya ad ke yg mcm sy' sy bru 5w2d misi kkia dh sruh bkak buku pink'' sy xde msah apa'' nnti dc scan blh nmpk ye kantong ke baby'' atau xscan' yg ni kndgan ke tiga' pertama 3bln bru bkkbk' yg ke 2 10w1d

4 Balas

Sy paling awal msa 5w5d pregnant klinik kshtan dh panggil utk buka buku pink, hari yg sama juga doctor tu scan guna tvs mmg dh nmpk kantung & yolk sac.. ikut klinik juga, klu mmg dorang dh pnggil g je

2mo ago

Ok trma ksih atas nsihat nyaa'''

thenpergi je la buka, takde masalah pun buka buku awal...kalau sy lg suka pastu jumpa doktor bagitahu la awak batuk ke pening ke sakit apa ke, nanti doktor bg la ubat kalau perlu

2mo ago

Saya demam batuk sesema sakit tekak elok je doc bagi ubat? Kalau KK taknak bagi, pergi swasta. Utuk tekak dia bagi ubat kumur. Untuk sesema dapat ubat bijik. Ni KK yang bagi.

ikut je la cakap misi.. dia suggest yang terbaik untuk ibu dan kandungan. dia takkan suka2 nak suruh puan buka buku awal banyak patient dia nak jaga heheh. saya buka buku week 8

2mo ago

Jumpa doctor sis klu batuk teruk dh, ada je ubat batuk khas utk ibu mngndung..klu x baik2 juga tkut melarat pula.. cara lain mnum air lemon/mkn oren/mkn vitamin C

pergi je buka buku bila dah dapat appointment. lagi awal lagi bagus takde la asyik risau

2mo ago

Ok terima kasih atas nsihat nyaa'' ad lh jgk rsauu tuu