Mummy nk tnya..minum lemon msa ngndung elok x..hri2 nk lemon je..sbb air tu je yg blh hilgkn mabuk..

Salm..hi mommy..ada x pngalmn bila mengandung naik kelenjar bawah ketiak..

2 Balas

ok je kaya vit c.. sy hrtu preggy sllu minum waktu tu husband +ve covid sy risau berjangkit jd sy telan apa² yg menguatkan antibodi.. klau sy naik bisul bawah ketiak kdg celah kelangkang sakitnya lah 😅

wsalam, dia tulis ni okay je. minum tanpa gula. tapi hari2x ni tak pasti la.