Air Lemon

Hi mommy sekalian, nak tanya boleh ke minum air lemon for 1st trimester? Ada yang kata buah masam2 x elok and need to avoid takut miscarriage. Tapi bila google katamya air lemon bagus esp utk hilangkan rasa loya#ingintahu #firstmom

2 Balas

kalau ragu ragu elakkan.. kalau badan awk tahan.. its ok.. sebab pemakanan ni brgantung pada badan seseorang jugak.. ada org tahan n ada org tak tahan.. semoga yg baik baik sahaja ya ☺️

2y ago

Itu lah🤔 baik2 better avoid la kn

kt apps ni pun ckp lemon okay utk hamil. saya pun confuse. tapi bila gtau misi duk loya suruh makan oren la apa,

2y ago

itu la, kalau tanya org , ada yg ckp okay, ada yg tak. kalau ni tanya misi mcm mana. lepas tuh kalau nak hilangkan loya awak jgn makan bminyak n pedas sgt, tuh yg misi bgtau la.