minum air gula lepas bersalin

Sallam,ada tak ibu ibu yang ada pengalaman minum air gula slepas bersalin? Bila dapat tahu bacaan tinggi macam.mana ya?

5 Balas

masa sy mnm airgula lps berpantang tu,misi ckp klo result kluar nnti dia bgtau,then kne buat appoiment mcm mne enth katanya..klu xcall tu okla tu..tp sy tggu jgk call dari misi...rupanya xda pn..then after checkup anak sy tnya misi dia ckp klo xcall tu mean normal la tu..so alhmdulillah ..

sy minum air gula lepas bersalin..Alhamdulillah, result okay..normal je 😊

Selalunya kna refer dctr smada nk on ubat atau tidak.

keputusan bacaan gula tu nurse call tak bagitahu..

Ecy minta no phone