OPK (firstime)

Salamualaik' Kiter nk tye, kalau opk gini ve+ ke ve-? takut terlepas.. atau nk kene tunggu Test line sama terang betul2 baru boleh BD? Gambar pertama lastcheck 12.40 tghri Kedua baru check jam7 mlm sebelum buka puasa (apps) Gambar ketiga utk yg jam7 mlm ni tadi (opk sebenar) Dah boleh start BD ke? Thankiuu ?

OPK (firstime)
2 Balas

yg last tu line T dah nak terang, buat opk sampai nampak terang kt area situ sampi la dia nampak pudar balik

4y ago

In Syaa Allah ada rezeki bulan ni

Saya tak tau utk jawab bagi soalan tu..tapi sy nk tahu Awak guna app ape tu ye yg gambar no .2 tu?

4y ago

faa tak faham... 😅 taaaapiii sikit yg faa faham opk (subur) ngn upt (pregnant) tak sama...