Sempat lagi ke

First time..Baru test opk mlm tadi pkul 10,cd13..valid tak ye test mlm? agak2 mlmni cd14 bd sempat peak tak lagi? #ingintahu

Sempat lagi ke
4 Balas

sis boleh BD terus hari ni dan esok. takot terlepas ovulation. Semoga berjaya ye sis dpt upt double line bulan depan. Amiin2

ni malam semalam? jadi hari ni consider ovulation day lah. sempat sis kalau nak BD malam ni.

7mo ago

tak apa. cuba malam ni ya. good luck!

boleh BD mlm ni sis. semoga berjaya😊. inn shaa allah ada rezeki sis dn husband🥰

sempat