Mohon pencerahan

Salam..sya dha 10week pregnant..tpi dha 2hari cirit birit..xmengganggu kesihatan bayi saya ka?? Sya blom start buka buku pink lgi..bru cek kat pregnant test je & kira dri 1st dtg haid..

3 Balas

Sya waktu ank sulung suka cirit birit mmg pyh nk sembelit..Sya buat aiq garam minum.. tp Alhamdulillah ank Sya sihat dh nk masok setahun 20.1 niy.. niy ank ke2 pon mcm tu juga.. igtkn nk period bila buat upt lekat lg..

Cirit birit tk mengganggu kesihatan ibu dan anak kalau bukan tahap teruk sampai dehydrated badan.

xganggu