Hai ada xsama mcm sya masah bersalin

Sya 24.8.20 masa tu 40weeks dari pagi jm6.30 tu ada rasa sakit d bawa perut dn punggung tpi gigih kn dri jga p kkia untk scen smpai dna scen dr ukur kpla sepruh dha masuk lalun..tpi dktr xkata nk beranak lps tu terus blik umh dn sakit tu asik ulang2 je..smpai lha mlm dlm jm8.56 tu sakit nya dha mcm lain mcm dha..smpai punggung pn mcm xbolh nk duduk tpi tahan lgi cerita2 smpai jm9.30mlm rasa lain dha p kencing tngk ad lendir smpur dara sikit ambil beg terus p hosptl cek jln dha buka 3cm lps tu cek jantung baby masa tu oky lgi dlm jm10.mlm tu cek jln dha buka 6cm nurse tnya bolh jln lgi ke nk p bilik bersalin sya ckp bolh lgi skli smpai sna bring dn dr cek lgi jln dha buka 10cm dr kelangkabut siap kn semua dn suh teran alhamdulillah sya slmt bersalin baby girl dgn berat nya 2.97kg skg dha 2 bulan 11 hari ade x geng baby aliysyah

1 Balas

mg puan dh ank sht sntiasa hendaknya..aamiin...dan mg ank mmbsr dgn sht dan mnjd ank yg soleh/solehah utk ibu ayah..aamiin