Lewat datang bulan

Hai mom2 ..nak tnya sya dha lwt dtg bulan ..dri 30.12 .2021 ..smpi skg?🥺jika sya hamil brpa bulan ka usia kandungan sya ..🥺mnta tunjuk ajr ..

2 Balas

Hi mommy. Boleh buat pregnancy test dulu untuk detect pregnant atau sebaliknya ya. Kalau saya hamil atau tak saya still akan pergi check dekat doc untuk pengesahan.

2y ago

Sama²

ha ah.. kene test dulu.. pastu nnti masukkan je last date first day period kat apps.. nnti dia akan kirekan utk kite..

2y ago

tq