Jangan tipu nurse

Hi salam..sy xda nak tanya apa cuma nak nasihatkan jangan tipu nurse yea kalau nurse tanya makan x ubat..Salunya ubat jenis iron yang salu orang susah makan..Ubat utk naikan hb..Bila hb kita xok nurse tanya kita ckp makan pdhl x pun..Alasan xsuka makan ubat, nak trmntah dll..Kalau x bleh mkn bg tau elok2 dkt nurse, nt dia akn suggest ubt lain...Tp jgn la tipu,nt buang masa je kna jmpa doc,kna salu dtg kk..Jgn main2 yea dgn ubt yg nurse @ doc bg..ad sbb kta dbekalkan ubt2 tue..Jgn ingt sbb baby kta ok suma akan ok..selagi x keluar baby, slgi tue kna jga2..Okey ibu2 semua..?

1 Balas

😅😆 sy memang tipu.. x makan tapi kata makan..

4y ago

Klu xdpt nk mkn juga kena try cara lain..cth nk naikkan hb kena jga mkn,ubt tue mmbantu je..