susu formula .

salam mumy , ade x ank yg mnom friso pasto mumy tkar ke susu murah . bole mumy kngsi susu ap yg momy tkr ?

2 Balas

Ank2 sye mnum dugro4.. skali skala belikan sustagen.. dorg xsuka.. sbb manis sgt, yg sorg lg ckp susu masin.. hihi so belikan dugro jelah.. tukar Dutch lady, abg n kkak dia mnum cuma yg paling kcik umo 3 tahun tuh dia mmg nk dugro madu je.. n dia xsuka klau sye wt susu pekat2.. 🤭🤭😁

klu nk tkar susu fm nie utk bby sis kena tru and error jga sb ade tu bby boleh smbelit @ mntah @ xserasi..Try yg dugro lactogen ke..Ade lg yg murah2..Bli yg pek kecik dlu tgk serasi x bby..Sye dlu try yg murah2 jga tpi xserasi tkr yg sdrhana hrga je..