susu untuk baby..

Salam..sy nk tnya pndpt mummy2..ank sy bru 15hri.. Tp sy ada mslh baby xnk mnyusu dada..prtama, susu sy skit..sy pump2 pon xkluar..kdua, puting susu sy jnis yg tngglm..bila baby ltk kt mlut dia,dia xrsa..trus dia nngs..ada x mommy alami bnda yg sama mcm sy? Sy kliru...bler jdi mcm tu...baby nngs sbb lpr..jd sy trpksa bg susu formula dlm btol...mcm mna sy nk slsaikn mslh ni..blh mommy2 tlg sy..????

1 Balas

dah inform kat doktor x ? kena inform supaya doktor dpt bagi ubat utk keluarkan susu tu

4y ago

sama2 ☺ apa2 rujuk dgn doktor dulu .. nanti diorg check lbeh selamat .. harap dipermudahkan nanti☺