Botol Susu

Assalamualaikum dan selamat pagi.. Maaf.. sy nk tnya.. Mcm mane nk galakkan ank kembali isap susu botol? Klu kt umh mmg sy df je.. Anak sy xnk isap susu botol sb dh 3bulan duk berkepit dgn sy..dan time dia ada bersama sy, sy bg kdg2 je botol susu tp ltk air masak.. Minggu lepas, ada htr kt pengasuh tp pengasuh ckp ank sy xnk isap susu botol.. Pengasuh ltk dlm syringe bru mnum sikit2.. Mtk tlg bg cadangan kt sy blh x..

1 Balas

dekat rumah mintak suami or ahli keluarg tolong beri susu..kdg bayi bau ibu dia, dia xmahu susu botol..or boleh try tukar puting susu yg leper tu..lebih kurang mcm puting ibu