Upt Samar positif ke?

Salam..sy nak bertanya. Apa mungkin sy hamil jika upt positif seminggu selepas period. Sy juga ada rasa sakit di ari2 dan belakang sebelah kiri. Cek byk kali pun ttp Samar..kdg Makin Samar. Sy ada cyst sebelah kiri..last scan 7cm.

Upt Samar positif ke?
5 Balas

macam positif. Pn boleh cuba buat test lagi minggu depan. ataupun menggunakan clear blue digital. yg itu lebih tepat

doktor kta disebabkan cyst pun upt boleh jd positif sis..apa pun sis try pergi scan..boleh tahu apa sebabnya..

ni mmg dh positif.. tp klau makin hri awk cek makin samar tu tnda awk dh gugur

Tahniah sis

Tahniah