penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

Sebaiknya simpan utk kenangan diri sendiri je . kita bagitau kat org yg kita mengandung pun akan ada yg iri hati , inikan pulak kongsi gambar scan anak . hati manusia kita xtau baim dan buruknya .