penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

Bayi yg bawah 40 hari berdepan dengan dua jenis gangguan iaitu gangguan fizikal dan gangguan rohani. Gangguan rohani ni terdiri daripada ain(sihir tanpa jin) dan ummu sibyan(sejenis jin yang membawa penyakit)