penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

Pada padangan saya, kecil hati orang lain yang susah nak dapat kan anak sedangkan kita ni setiap kali scan ke checkup nak update je. Lebih bagus kalau kita simpan berita gembira ni dgn family sahaja jangan expose kat social net

5y ago

ye betul..jga la sensitiviti org lain..nk2 yg da lama nk cahayamata..xya la sikit2 nk up Sikit2 nk up..x auma org suka