penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

Kene percaya sis, sb ada hadis yg mention, sy sepanjang pgnent xpernah up any pictures, smpai la anak cukup 44 hari.. Sy kasi contoh terdekat ye, anak buah sy suka sgt update pic anak dia, hari2 plak tu, bdk tu elok je sehat, tp suddenly dpt demam, normal la demam kan, tp ni demam yg berpanjangan, even doc klink biasa xmampu nak ubatkan, smpai kene pg specialise.. Nauzubillah semoga kita semua dilindungi dari panahan mata jahat..

5y ago

btol tu...bkn semua org senang hti tngok kbahagian org...