penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

Betul sis.. Sya diawal khamilan pun msih "sunyi2" , diam2 ja.. Skrang dh trimester ketiga brula ada "bunyi2" skit,bkan tak happy bila mngandung..happy..cuma tula smuanya Tuhan yg tentukan.. Kita tak thu apa yg jauh,minta jauh la prkra yg tak diingini.. Skrang sya tgh tnggu hari nk bsalin je.. Apa2 pun tahniah ya sis,jaga kndungan elok2 😉

5y ago

Amen amen