penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

Ye..btol..diam kn aje time ngndung.jgn ambil gamba perot la siap msok internet.moga selamat sampai besalin..bukan ape.kita xnk la ckp bnde akan jadi kemudian kita xtau.kuasa allah..nk tarik nikmat ngndung tu sng je..so jgn la heboh kn.lps bersalin pun ustaz kata xbg tunjuk muka ank kt media..takot nti contoh kne sakit kulit..ni ni boleh percaya.sbb saya da terkena 2013 dlu.time tu xtau ape..terok ank saya kne.menanah muka blkg telinga..serik nya saya..