penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

Saya masa mengandung family ja tau. Lepas bersalin, saya ambik masa 2 minggu untuk rehat betul2, dah rasa kuat, sihat baru saya bagitau kawan2... Gambar anak sampai sekarang, 2bulan, saya tak pernah upload kat mana2. Sebab fikirkan kesian kat orang yang takda anak... Takut dorang kecik hati...

5y ago

Sama la sis, spanjang pgnent family dgn kwn opis je tau, yg lain smpai mengorek2 cerita dr fmly nak pastikan sy betul pgnent ke x, almaklum lah sy 4thn kawin baru melekat sorg, so ramai yg xcaya, igt selama ni sy mandul kot.. 😅😅😅