penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

sy pn.. 4bln bru org tau sy ngadung.. 2bln ngadung hnya ibu je tau.. baby masih kcil sbaik nya sis syp2 dlu jgn viral dlu.. nanti Allah dh tiupkan roh blh la nk viral.. sbb time tu dia dh kuat.. baby pn dh gerak2