penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

sy pon awl2 preggy pon xbgtau sape2 hnye suami je yg tau sy ngndg . lps da sah btol2 kndgn sehat ap semua n mmg btol ad janin . bru bgtau keluarga sndri n mertua . klau sepupu papat xd bgtau lg . semua tau klau trnmpk sy punye perot atau pon sy post gmbr perot sy da besa mcm dlm 6bln ke ats . ad juga tau sy da nk dkt brsalin ni . kdg mmg btol sis kita nk elak dri hal2 mcm tu . klau trlmpau xcited awl2 beli bju bby la ap la pon xbaik org kata . bole jdi nt tibe2 bkn rezeki kita . bnd ni normal Allah nk uji kita sis . mudhn sis n janin sehat2 ye 😊