penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

betul, suami saya pun x bagi post dekat social media.. jadi saya buat file dekat Google drive, tangkap gamba and simpan dalam tu, yelah kadang2 kita simpan kat social media sebb nanti2 senang nak tngok kenangan hehe..