penyakit ain

Salam..sy mgandung anak ptama..sy ada kongsi gmbr scan baby sy dkat status wasap..tp rakan sekerja tegur suru delete sbb x baik viralkn dia ckp..takut tkena penyakit ain..korg smua pcya x?slalu jg dgr org ckp x bole kongsi tlalu awal..

25 Balas

Betul sis..better jgn hebohkan psl tu..esp kalau awal lg..sbb kita xtahu hati org ni..bnyk sgt org yg mpnyai iri hati n hasad dengki. 😊

5y ago

Owh...okey sis..insyaAllah..smoga d jauhkan daripada org2 mcm tu..