Beli barang baby

Salam..sy da 37w++..dh 2 Kali scan bby girl..sy ad beli gelang emas tuk baby..boleh ke beli awal sblom bby kuar??

10 Balas

saya beli tapi simpan je sebab walaupun dia dah besar saya takut dia tarik2 rugi pulak kan .. tapikan puan bab scan ni jangan terlalu yakin sangat , ramai orang kena scan girl keluar boy .. cadangan saya bagus beli baju unisex , kalau yang betul sampai bersalin tuh maybe kebetulan puan ..