39 minggu

Salam..slamat pagi mummy2 semuaaa..sy dah 39 minggu..due date 30/8.. Sapa yg sama due mcm sy..share sikit kat sini..susah tak klu lepas tido,bila nk bangun tu..kat celah paha sakit tak..ade rase berdebar ke bila due nak dekat2 ni..?? sy hari ni da start cuti.korang masih kje lagi ke..harap2 la baby kluar merdeka nnti? meh share2 pengalaman sikit..?

1 Balas

Apa yg sy rasa 1. Kencing mcm tak lawas (rasa mcm nak keluar sesuatu) 2. Perut kerap mengeras tapi tak sakit. 3. Pergerakan baby okay. 4. Nak bangun dr tidur terpaksa step by step sebab sakit sangat 5. Bahagian bawah perut sebelah kanan sakiy bila berjalan 6. Selera makan agak berkurangan 7. Bonus part : tgh selesma