Tarikh due

Saya dah 39 weeks 6 hari due date saya 2/11/22 Tpi xde tanda ii lagi ni risau plk tpi baby gerak semua oky xde apa masalah meh share sikit ibu ii

5 Balas

Sy xde tanda smpai due. Pi kk dpt surat serah diri, hari2 mai kk check jntung bby. 40w4d dtg LR sbb rasa sengal2..rupanya dh ada contraction. Admit wad induce belon, then dh ada progress baru tolak ke LR smbung drip. Alhamdulillah lahir puteri comel sy tepat 41w.

2y ago

terima kasih🥰

semoga dipermudahkan urusan puan bersalin 🤲

Semoga dipermudahkan bersalin.

skrg mcm mna ye sis

2y ago

saya dh bersalin 3/11

Dah bersalin ke?