sakit gigi

salam...semua,nk tnya boleh tak cabut gigi time preg?

8 Balas

Depends on doc Depends on your blood pressure condition Depends on your pregnancy trimester.. Better jumpe dentist n let them check n inform your pregnancy weeks

Depends pada dah berapa minggu usia kandungan. Tanya je kat dentist tu. Mention dah pregnant berapa week. Dorang lebih pakar

boleh . sy cabut gigi geraham belakang second trimester 20 weeks . lepas tu da ta yah nanggung sakit ngilu bagai

Wassalam sis. Masa trimester kedua boleh cabut gigi

boleh... tp kne bgtahu pade dokter yg kite ngndung...

4y ago

biasakn bagi buku pink jd doc tahu kita peknen . n free je spnjg peknen nk buat rawatan gigi

Depent on your pregnancy semester

Bole but kene bgtahu doktor

4 hingga 6 bulan boleh .